We zijn toegewijd

Duurzaam en verantwoordelijk

Als verzekeringsmaatschappij zorgen wij voor de juiste bescherming. We voelen ons bijzonder verbonden met mensen, het milieu en onze thuisregio. Daarom hebben we altijd aandacht voor de effecten van ons handelen in alle aangelegenheden.

Duurzaamheid

Actieve milieubescherming in alle delen van het bedrijf is bijzonder belangrijk voor ons. Het onderwerp is al bijna twee decennia stevig verankerd in onze bedrijfsmissie en ons aanbod. We willen CO2-neutraliteit garanderen voor een periode van 50 jaar. In samenwerking met Primaklima-welt e.V. hebben we bebossingsmaatregelen uitgevoerd op onze locatie en in andere regio's van Duitsland, Europa en het buitenland. De nieuw aangeplante gebieden compenseren alle CO2-uitstoot van onze bedrijfsactiviteiten, zodat we ons doel in mei 2011 bereikten.

De herbebossingscampagne is slechts een onderdeel van een reeks efficiënte maatregelen. We maken onze activiteiten bekend in de milieubalans van onze verzekeringsgroep en zetten ons in voor verantwoord gebruik van de beschikbare middelen.